Uppdaterad tjänst för kvalitetssäkring i Validoo

Kvalitetssäkring i Validoo blir enklare från och med idag efter att tjänsten genomgått en större uppdatering. Nu kan du som användare snabbare komma i mål med att få högre kvalitet på digital produktinformation och streckkoder.

Tydligt användargränssnitt, automatiserade rättningar och enklare bokning är några av nyheterna i uppdateringen. Kvalitetssäkringstjänsten har även bytt system och flyttat in i Validoo:s stabila och moderna IT-plattform.

Enklare att lyckas

Tjänsten är designad för användare som behöver hög datakvalitet genom manuell kvalitetssäkring av artikelinformation och streckkoder.

Att göra rätt ska vara lätt och nu är det enklare att få godkänt utan friktion på vägen. Lär känna ett nytt gränssnitt med funktioner för;

  • enklare användning
  • högre datakvalitet
  • tidsbesparing

… och minskad administration vid produktlanseringar.

Tobias Granqvist berättar om varför datakvalitet är så viktigt

Spara tid

Mindre tid för administration ger mer tid till din affär. Både nybörjaren och den mer erfarna användaren kommer mötas av en intuitiv design som ger högre grad av självservice.

Upptäck nya automatiserade funktioner som guidar dig genom processen och minskar antalet manuella misstag. Det kommer hjälpa dig spara tid som du säkert behöver till annat inför en produktlansering.

För att du ska komma igång direkt, har vi tagit fram en serie demofilmer som tar dig igenom nyheterna i tjänsten.

Tobias Granqvist och Mischa Danofsky visar nyheterna i tjänsten

Effektivare lanseringar

Den nya versionen av tjänsten har tagits fram för att förenkla och effektivisera lanseringar. Och självklart med användarnas behov som bakgrund.

Att kvalitetssäkra sin produkt inför säljstart har länge varit ett steg i lanseringsprocessen för både dagligvaru– och apoteksbranschen. Digital information om produkter behöver stämma på utsatt tid för varumärkesägare som följer ECR tidsfönster.

Det finns ett starkt behov i branschen av att förenkla och snabba på processen vid kvalitetssäkring.

– Tobias Granqvist, Produktchef GS1 Sweden

Data om produkter behöver också hålla måttet för att möta krav från myndigheter och omvärld. Här det nödvändigt att informationshanteringen är effektiv och strömlinjeformad för att inte skapa tidspress.

– Det finns ett starkt behov i branschen att förenkla och snabba på processen vid kvalitetssäkring. Med den nya tjänsten tar vi kvalitetssäkringen till 20-talet. Det ska vara enkelt att förbereda sin produkt för säljstart, säger Tobias Granqvist som är produktchef hos GS1 Sweden.

Här är nyheterna i tjänsten:

  • Enklare bokning genom en bättre överblick av dina produkters status och färdiga åtgärdsförslag.
  • Automatiserad funktion för enkla rättningar gör att du snabbare får godkänt utan behov av om-order.
  • Digitala varuprov används i högre utsträckning vilket ger säker avläsning.
  • Tydligare resultat av kvalitetssäkringen med förslag på åtgärder
  • Tidig kontroll av mottagna varuprov gör att du snabbt får återkoppling om något är fel varan.
  • Nya användbara rapporter ger dig värdefulla insikter om hur data- och streckkodskvalitet kan förbättras på sikt.

Kvalitetssäkring i Validoo – så här fungerar det

Kvalitetssäkring är den manuella kontrollen av din digitala artikelinformation jämfört mot fysiska varuprov, prototyper eller tryckoriginal. Som inloggad i Validoo beställer du kvalitetssäkring av artikelinformation och får återkoppling på dina resultat.

En specialist hjälper till att kontrollera att ifyllda uppgifter är korrekta och följer GS1-standard för artikelinformation. Tusentals företag i Sverige får på så vis hjälp att skapa effektiva och korrekta informationsflöden. Och miljontals konsumenter får tydlig och säker information.

Om Validoo

Validoo är Sveriges största databastjänst för delning av produktinformation och bilder som följer GS1-standard. Tjänsterna i plattformen hjälper varumärkesägare validera och skicka produktdata och bilder till retailers och andra mottagare.

Relaterat

Tjänst

Validoo

Validoo är en digital plattform för att dela och konsumera…

Standard

GS1 Artikelinformation

GS1 Artikelinformation möjliggör ett digitalt språk där säljare och köpare…

Standard

Global Data Synchronisation Network (GDSN)

Global Data Synchronization Network (GDSN) är världens största produktdatanätverk. GDSN…

Tillbaka till toppen