Använd ProductSearch

Gör en sökning

Du kan söka efter produktinformation i ProductSearch på flera sätt, där sökning via sökord kanske är enklast och vanligast. I sökrutan har du möjlighet att söka på artikelkategori, varumärke och leverantör, antingen var för sig eller tillsammans.

Letar du efter information om en specifik produkt kan du även söka på varans unika identitet, GTIN, som är kopplat till varans streckkod. Genom att söka på produktens eget GTIN säkerställer du att du får rätt information om rätt vara.

Filtrera en sökning

Om du får många träffar när du gjort en sökning kan du begränsa sökresultatet genom att använda filter och till exempel ange ett varumärke, en ingrediens eller märkning som du är intresserad av. Kanske du söker efter varor som är glutenfria, svanenmärkta eller har någon annan specifik egenskap som är viktig för dig.

Du kan filtrera på flertalet olika märkningar och ackrediteringar, ursprungsland och område, informationslämnare, referens till kravspecifikationer och senaste uppdateringsdatum. Självklart får man bara resultat där uppgiftslämnaren fyllt de efterfrågade uppgifterna.

Jämför flera produkter

När du hittat produkten du sökte kan du markera den och upp till 3 andra produkter för att jämföra dem sida vid sida. På så sätt kan du se detaljerad information om varorna du är intresserad av, jämföra dem och hitta den produkt som passar dig bäst.

Tillbaka till toppen