Global Data Synchronization Network (GDSN)

Upptäck vinsterna med produktinformation som är tillgänglig och korrekt
Se hur några av världens ledande företag använder GDSN

Global Data Synchronization Network (GDSN) är världens största produktdatanätverk. GDSN är en global GS1-standard som gör det möjligt för alla företag, i alla storlekar, på alla marknader, att sömlöst ladda upp och dela högkvalitativ digital produktinformation.

Ditt företag vinner på att informationen om dina produkter är tillgänglig och korrekt.

Vem använder GDSN

Handelsparter som behöver dela information, som exempelvis leverantörer och retailers inom dagligvarubranschen, foodservice och hälso- och sjukvård, har omedelbar tillgång till den mest aktuella och kompletta informationen som behövs för att handla med produkter på både lokala och globala marknader.

Produktinformation som är uppdaterad, tillgänglig och korrekt hjälper ditt företag spara tid, pengar och ger bättre datakvalitet. Snabb och pålitlig information är också något som konsumenter sätter värde på.

GDSN

Nyttan med GDSN:

  • Dela produktinformation i realtid med alla dina handelsparter
  • Spara tid och kostnader vid hantering av produktinformation
  • Kapa manuella processer och minska fel genom att skapa bättre kvalitet på din data
  • Lansera nya produkter till marknaden snabbt och enkelt
  • Möjliggör transparens för konsumenter och patienter

Hur GDSN används

www.gs1.org

Alla företag som behöver skicka eller ta emot produktinformation med GDSN behöver prenumerera på en GS1-certifierad datapool inom GDSN-nätverket. Du kan välja fritt bland världens datapooler.

Datapoolen ser till att du kan ladda upp din produktinformation och synkronisera den med dina handelsparter, så att du kan leverera tillförlitlig data till alla marknader samtidigt – lokalt och globalt.

Hos GS1 Sweden heter datapoolen Validoo som också är namnet på våra tjänster för datakvalitet. Datapoolen du väljer fungerar som hub eller gateway för din produktinformation. Kika gärna på vår guide som reder ut vad en datapool är och hur du ansluter.