Butikshyllor

Validoo Planogram

Planera hyllan med hjälp av kvalitetssäkrad data och planogrambilder
Skaffa Validoo Planogram

Om Validoo Planogram

Validoo Planogram hjälper leverantörer och butiker att effektivisera försäljningen genom noggrann planering av den digitala butikshyllan som skapas i program för Space Management.

Här får du tillgång till över 50 000 planogrambilder och produktdata kopplade till mediabanken i Validoo. Tjänsten hjälper dig att söka efter och ladda ner alla leverantörers bilder och produktinformation för planogram.

Kvalitetssäkrad bild- och produktdata för hyllplanering

När butiker jobbar med hyllplanering används planogram som är en detaljerad ritning över hur produkterna ska placeras i butikshyllan. Vid planeringen är det viktigt att ha tillgång till konsumentartiklarnas mått och en planogrambild på produkten fotograferad enligt GS1:s globala bildstandard och kvalitetssäkringsregler för produktbilder.

Planograminformationen i Validoo hjälper butiker som arbetar med space management att få produktinformation som stämmer överens med den verkliga artikeln. De får på så vis hjälp att detaljplanera butiksutrymmet och en effektiv ombyggnation av butikshyllor när det ska skapas plats för produktnyheter. Informationen tillhandahålls genom en Excel-fil för enkel inläsning i olika space-program.

Kvalitetssäkrad produktdata och bilder vid planering av din digitala butikshylla
Säljoptimera hyllan med bilder kopplade till produktdata
Hyllplanering med millimeterprecision skapar utrymme för mer försäljning
Varor på hyllor

Bilder för planogram

Planogrambilden som leverantören ska kvalitetssäkra kan fotograferas i GS1 Swedens fotostudio eller med hjälp av annan fotograf.

Våra specialister kvalitetssäkrar bilderna genom manuell kontroll av 9 parametrar i bilden i enlighet med kvalitetssäkringsregler framtagna av dagligvarubranschen.

I Validoo kan du hantera och uppdatera ditt sortiment samt ladda ned bilder och rapporter för planogram.

Exempel på vad vi kontrollerar

Bildtekniska inställningar: Storlek
Beskärning vid bildobjektets kant

Så går det till

  1. Du har ett Validoo-konto och avtal för Validoo Supplier
  2. Du loggar in i Validoo och tecknar avtal för Planogram
  3. Du kan nu använda Validoo för att söka efter och ladda ner alla leverantörers bilder och produktinformation för planogram.

Tillbaka till toppen