Nya tjänster i ditt abonnemang

Mina Produkter


Nu kan du enkelt och automatiserat hantera dina GTIN och länka varje nummer till en liten mängd produktdata. Generera Nummer och Mina Produkter är nya tjänster som nu ingår i ditt Företagsprefix-abonnemang.

Som varumärkesägare och inloggad i vår kundportal MyGS1, kan du nu enkelt generera, exportera och hålla ordning på dina GTIN, GLN och SSCC.

Du kan även registrera ett GTIN, en avgränsad mängd produktdata och en bild för varje produkt. Dessa attribut bildar ett slags digitalt id-kort för dina produkter.

De nya funktionerna Generera Nummer och Mina Produkter, är designade för;

  • enkel och automatiserad hantering av GS1-nummer
  • bättre kontroll över dina egna nummerserier
  • högre datakvalitet eftersom risken minimeras för fel, dubletter och förväxlingar

… och mindre manuell administration för att hålla ordning på nummer och produkter.

Webbtjänsterna ingår från och med nu utan extra avgift för dig som prenumererar på licensen GS1 Företagsprefix.

Så fungerar det

Mina Platser

Skapa, hantera och dela GLN (Global Location Number)

Läs guiden

Mina Produkter

Här lär du dig att koppla rätt GTIN till en mindre mängd produktinformation och en produktbild.

Läs guiden

Vi jobbar ständigt med att utöka verktygslådan och ge våra användare större värde och fler nyttiga funktioner via vår kundportal. Sen är det upp till varje användare att välja de verktyg som förenklar just deras verksamhet.

Rebecka Beiersdorf, produktchef på GS1 Sweden

Enkel och automatiserad nummerhantering

Med Generera Nummer, kan du börja administrera dina GTIN, GLN eller SSCC i inloggat läge istället för kalkylark eller egna lokala varianter. Verktyget hjälper dig hålla ordning på dina nummerserier och minimerar risken för att felaktiga nummer skapas.

Varje kontrollsiffra räknas ut automatiskt när du använder Generera Nummer. Funktionen ersätter på så vis det extra steget med att generera siffran på webben. För dig som fortfarande vill räkna ut kontrollsiffran i utloggat läge, så finns webbverktyget beräkna kontrollsiffra.

Rätt GTIN kopplat till rätt produkt

Genom att registrera varje produkt i Mina Produkter, länkar du samman rätt GTIN till rätt produkt. Dina köpare kan på så vis vara säkra på att produkten identifieras korrekt, att rätt produkt som hör till rätt företag och risken för duplicerade listningar elimineras.

Varje produkt beskrivs med ett GTIN, en liten mängd produktinformation och en bild. Det hjälper dig att hålla ordning på vilket artikelnummer som hör till produkten. Dessutom hindrar det att någon annan av misstag tar ditt GTIN och kopplar det till sin produkt.

Välj att registrera dina produkter en i taget eller ladda upp flera åt gången om du har ett större sortiment. Den information du registrerat synkroniseras till den globala nummerdatabasen GS1 Registry Platform.

Tillbaka till toppen