Vi blickar framåt mot 20-talet

Nu har vi precis passerat tröskeln till 20-talet och vi vill berätta lite om hur vi kommer jobba tillsammans med er kunder under året. Vare sig du är ny kund eller van användare av GS1-standarder så innehåller det nya året en hel del spännande aktiviteter.

Vi kommer produktutveckla våra standarder och tjänster för att ännu bättre matcha ert ökade behov av bland annat;

  • digitalisering,
  • automatisering,
  • spårbarhet,
  • hållbarhet

… och datakvalitet. För att bara nämna några saker.

Fortsatt fokus på 2D-koder

Förra året la vi mycket kraft på att informera och missionera om ett framtida skifte från randigt till rutigt där den traditionella endimensionella streckkoden så småningom ersätts av 2D-koden som innehåller komplett data för hela värdekedjan och som även era konsumenter kan ta del av via sina telefoner. En 2D-kod kan vara till exempel GS1 DataMatrix eller GS1 QR.

Vi kommer nu fortsätta informera om de många möjligheterna med framtidens 2D-koder till flera målgrupper. Omställning från traditionell streckkod till 2D genomförs redan på flera ställen i världen och det finns färdiga exempel och best practice från varumärkesägare som redan gjort förändringen.

Fler digitala webinars

Det har varit ett otroligt publiktryck på våra populära temaseminarier om bland annat e-commerce, datakvalitet och QR-koder. Det här är ett format som vi kommer fortsätta med, men utökat med praktiska seminarier och utbildningar både online och i klassrum.

Vi testar och analyserar nya kontaktytor fysiskt och online där du får träning, information och insikt i hur du får nytta av och använder våra standarder och tjänster. Vi hoppas att få möta dig i ett av dessa forum snart!

Tillbaka till toppen