Verified by GS1 har ersatt Nummerupplysningen

Har du tidigare använt Nummerupplysningen för att slå upp nummer? Då kan vi meddela att Nummerupplysningen nu blivit ersatt av Verified by GS1, en global tjänst som används för att verifiera och ta fram information om exempelvis ett GTIN eller GLN är giltigt.

I Verified by GS1 får du samma funktionalitet som i Nummerupplysningen samtidigt som du får ännu mer information vid dina sökningar. Verified by GS1 ger dig tillgång till unik, pålitlig och verifierbar produkt-, företags- och platsinformation. Förändringen ger dig en bättre användarupplevelse med mer komplett data än tidigare.

Du som abonnerar på ett GS1 Företagsprefix får också obegränsat antal sökningar i Verified by GS1.

Nya funktioner i Verified by GS1

I samband med att Verified by GS1 har ersatt Nummerupplysningen har vi förbättrat vissa funktioner för ökad användarupplevelse. Cecilia Brander, Product Owner på GS1 Sweden, guidar dig genom förändringarna i videon nedan.

Varför gör vi den här förändringen?

Nummerupplysningen använder databasen GEPIR (Global Electronic Party Information Registry) för att slå upp kontaktinformation. GEPIR är ett äldre system med mer begränsad funktionalitet än Verified by GS1 och har nu stängts ner.

Logga in i MyGS1 nedan för att använda Verified by GS1 och testa de nya funktionerna. Om du vill läsa mer om Verified by GS1 och tjänstens olika funktioner kan du göra det på tjänstesidan.

Tillbaka till toppen