Enklare att hålla hög datakvalitet genom hela din produkts livscykel

Vi har uppdaterat kvalitetssäkringstjänsten och gjort det enklare för dig att hålla din produktdata ständigt aktuell och korrekt.

Vad innebär det för dig som kund? 

Om du uppdaterar din artikelinformation för en redan kvalitetssäkrad och godkänd produkt, kommer du nu att få status ”Åtgärd behövs i kvalitetssäkringstjänsten. En ombokning krävs då för en ny kontroll innan du kan få ett OK igen. Detta gör det tydligare och lättare att hålla en hög datakvalitet genom hela din produkts livscykel.

Mischa Danofsky, Produktägare, berättar mer om fördelarna med uppdateringen och vad det innebär för dig som kund.

Kostnader 

  • För dig som kvalitetssäkrat en produkt efter den 19 april 2021 ingår ombokningen i priset under hela produktens livscykel.
  • För dig som kvalitetssäkrat en produkt innan den 19 april 2021, gjordes det enligt den gamla prismodellen och ombokning ingår inte. Du kommer dock bara att debiteras för ombokningen en gång. Därefter ingår kommande ombokningar.

Vanliga frågor och svar

För alla bokningar lagda efter den 19 april 2021 ingår ombokning i det pris som du redan betalat, hur många gånger som helst. Nu kan du säkerställa att du alltid har uppdaterad status/information i Validoo.

För dig som kvalitetssäkrat en produkt innan den 19 april 2021, gjordes det enligt den gamla prismodellen och ombokning ingår inte. Du kommer dock bara att debiteras för ombokningen en gång. Därefter ingår kommande ombokningar.

Nej, alla ändringar som skett under denna period kommer inte att ändras. Här ber vi dig att uppdatera din produktinformation och lägga en ombokning med nytt underlag så kommer vi att göra en ny kontroll.

Tillbaka till toppen