Höststäda ditt digitala sortiment i Validoo

Tangentbord på laptop

Få bättre datakvalitet och spara pengar genom att höststäda ditt digitala sortiment i Validoo. Passa på att arkivera artiklar och bilder du inte använder innan fakturan kommer.

Nu är det läge att rensa i Validoo för dig som använder Validoo för inmatning av artiklar och bildlagring. Det är nämligen antalet publicerade artiklar (med bild) den 31 december som genererar årsfakturan för 2024. Genom att hålla sortimentet uppdaterat med endast aktuell produktinformation, behöver du inte betala för de artiklar och bilder som utgått ur sortimentet. Du får dessutom bättre datakvalitet och ordning på ditt sortiment samtidigt som rätt artiklar visas upp korrekt för dina kunder i vår publika tjänst ProductSearch.

Arkivera bilder i Validoo

Du kan enkelt rensa bort bilder som inte längre används (till exempel säsongsvaror eller artiklar som utgått ur sortimentet). Avgiften du betalar är per artikel som har en publicerad bild så tänk på att arkivera alla bilder som tillhör artikeln ifall den utgått.

Gör så här:

  • Logga in i Validoo
  • Välj Media i vänstermenyn
  • Markera den artikel eller de artiklar du vill arkivera
  • Klicka på Archive i toppmenyn och bekräfta
Illustration

Rensa utgångna artiklar i Validoo DataEntry

Validoo DataEntry (inmatningssystem för att fylla i produktinformation) kan du genom att fylla i termen T4015 Sluttidpunkt för utgående artikel och sedan publicera, sätta din artikel som utgått.

Detta innebär att du inte längre blir fakturerad för artikeln.

Tillbaka till toppen