Upptäck 2D-koder för retail

Nu mer än någonsin vill konsumenter ha produkttransparens. Vägen framåt är mer avancerade streckkoder som innehåller mycket mer information än bara ett GTIN.

Ge konsumenter möjlighet att komma i kontakt med dina produkter och ditt varumärke

Förväntningar från konsumenter ökar i takt med att tekniken utvecklas. Idag används vissa 2D-koder för att öka engagemang genom att konsumenter kan använda sin smartphone och direkt komma i kontakt med varumärket.

GS1 samarbetar med ledande aktörer i branschen för att använda fördelarna med 2D-koder för att inte bara möta utan även överträffa de ökande kraven bortom ”pipet” i kassan. Med obegränsad mängd information från ditt varumärke till hands, får konsumenter tillgång till realtidsinformation som produktåterkallelser, allergenerinformation, kampanjer, recensioner och instruktioner.

Länkar till mer information online

Med 2D-koder kan konsumenter få tillgång till ytterligare information om ditt varumärke online

Interaktion efter köp

Ger konsumenter möjlighet att interagera med ditt varumärke långt efter köpet

Förbättra analyser och insikter

Konsumentinteraktion och feedback leder till värdefulla insikter och nya möjligheter


Redo för nästa steg?

Retailers bör förbereda sig för 2D-koder

Även om den traditionella streckkoden inte försvinner, behöver du som är retailer planera för mer än en typ av streckkod vid försäljningstillfället. En bra planering säkerställer din förmåga att stödja befintliga system och samtidigt växa och skala upp, i din egen takt, för att öka kapaciteten.

Tillverkare har ett urval av 2D-koder

Utforska de 2D-koder som både ökar konsumentengagemang och hjälpa dig att dra nytta av din produktdata för att effektivisera in verksamhet.

Tillbaka till toppen