Förbättrad exportfunktion i Validoo

För dig som exporterar ut din artikelinformation från Validoo finns nu en större flexibilitet. Det är nu möjligt att själv välja bland alla tillgängliga attribut och lägga till dem i din export. Detta ger dig som har behov av att arbeta med och analysera information via Excel en större flexibilitet.

Så exporterar du

  1. I Validoo, navigera till antingen vyn Produkthierarki eller Mina Produkter

2. Sök via filtren fram de artiklar du vill exportera. Vill du exportera alla behöver du inte göra någon sökning. Observera dock att om urvalet är mycket stort kan exporten ta lite längre tid.

3. Bocka antingen för de artiklar du vill exportera eller välj samtliga som du sökt fram och klicka på knappen Exportera uppe i verktygsfältet.

4. I rutan som öppnas upp kan du göra val för din rapport. Klickar du direkt på Exportera kommer vissa grundläggande attribut att följa med

5. Klicka på fliken Val av specifika attribut för att söka fram och lägga till extra attribut som du vill ha med i excelen. Observera att om du vill ha med attribut som saknar ifylld information måste du under fliken Grundläggande val bocka ur valet Inkludera endast ifyllda attribut.

6. När du är redo, klicka på knappen Exportera till excel. Filen kommer då, när den har behandlats klart att skickas till din e-postadress.

Tillbaka till toppen