Digitalisera din globala handel med GDSN

GDSN

Produktinformation som delas i Validoo kan nå hela världen med hjälp av GS1 Swedens nya datapool.

Är du leverantör och planerar att etablera dina produkter på nya marknader utanför Sverige? Med GS1 Swedens nya datapool Validoo Platform kan du enkelt dela uppdaterad data om produkter till anslutna retailers och återförsäljare i hela världen. Och som återförsäljare tar du emot datan automatiskt.

GS1 Swedens datapool är certifierad enligt standarden GDSN och ingår därmed i världens största produktdatanätverk.

Vad är en GDSN-datapool?

En GS1-certifierad datapool inom det globala nätverket för synkroniserad data (GDSN), gör det möjligt för köpare och säljare att utbyta uppdaterad och tillförlitlig produktdata baserad på GS1-standarder.

GDSN schema

Dela produktinformation globalt

Många produkter fungerar lika bra för den internationella som den svenska marknaden och att expandera till andra delar av världen behöver inte vara krångligt när det handlar om produktdata.

Oavsett om du vill överföra produktdata till en fysisk eller digital hylla så är GDSN och Validoo vitala stöd för alla som jobbar med produktlanseringar, både på säljar- och köparsidan.

Handeln växer globalt och vi märker av en ökad digitaliseringsvåg hos våra kunder som vill produktetablera och skapa affärsrelationer i andra delar av världen. Med hjälp av GS1 Swedens datapool finns möjlighet att automatisera utbytet av data mellan cirka 2000 köpare och 40 000 leverantörer inom GDSN-nätverket.

Henrik Lundin, Chief Technical Officer, GS1 Sweden

Kom igång med nya marknader

GS1 Swedens datapool stödjer alla GDSN-anslutna marknader globalt. För att din produkt ska nå nya spännande marknader behöver du som leverantör säkerställa att din köpare kan ta emot din produktdata via GDSN. Följ vår praktiska steg-för-steg guide som visar hur du delar och tar emot information inom GDSN.

Leverantörer

Skicka produktinformation inom GDSN >

Återförsäljare

Ta emot produktinformation inom GDSN >

Tillbaka till toppen