Webinar: GS1 Digital Link

Led dina kunder till produktinformation de vill ha och behöver

I streckkoden och 2D-koden finns potential att skapa sömlösa flöden i värdekedjan, identifiering av produkter med spårbarhetsinformation och nya digitala sätt att möta konsumenterna. Redan nu arbetar företag med detta och de gör det med hjälp av GS1 Digital Link.

I det här webinaret kommer Phil Archer – Digital Link-guru – att berätta mer om möjligheterna med GS1 Digital Link och vilka verktyg som finns för dig som vill sätta igång. Vi kommer också att få ta del av praktiska exempel från företag som redan idag använder GS1 Digital Link.

GS1 Digital Link “webbaktiverar” 2D-koder genom att tillhandahålla en enkel, standardbaserad struktur för den data som är kodad i koderna. När 2D-koden kopplas ihop med webben på ett standardiserat sätt öppnar det upp för en mängd möjligheter. Bland annat nya sätt att möta konsumenterna online, i butik och i hemmet men också möjligheten att länka ihop dina affärspartners med viktig information.

Webinaret kommer att ge en inblick i fördelarna med GS1 Digital Link. Vi kommer också att ge konkreta tips till dig som vill komma igång.  


Talare

Phil Archer – Director Web Solutions, GS1 Global Office

Alice Mukaru – Product Manager, GS1 Sweden


Detaljer

Datum och tid: 31 augusti 2021, kl 09:00-10:00

Målgrupp: För dig som är nyfiken på fördelarna och möjligheterna med GS1 Digital Link, oavsett bransch. Och för dig som vill sätta igång med teknisk implementering.

Plats: Online via Microsoft Teams

Pris: Kostnadsfritt

Övrigt: En del av webinaret är på engelska