Jobba hos oss

Låt oss växa tillsammans. Vi bygger ett vinnarteam på GS1 Sweden där fantastiska människor (som du) får bidra med sin kompetens och samtidigt utvecklas på jobbet.

På den här sidan får du en inblick i hur det är att jobba hos GS1 Sweden. Här postar vi även lediga tjänster. Och om du inte hittar rätt jobb för dig just nu, så är du välkommen att skicka en spontanansökan.

Våra medarbetare

Hos oss jobbar runt 60 personer – alla med olika kompetens och bakgrund. Våra team jobbar inom; Sälj & Kundrelationer, Kundservice, Produkt, IT & Operations, Ekonomi, Administration, HR, Marknad & UX och Produktion där vi utför fotografering och kvalitetssäkring.

En dynamisk arbetsplats

Vi håller till på vårt moderna kontor mitt i centrala Stockholm och en state-of-the-art fotostudio i Hammarby Sjöstad.

Här möts du av härliga kollegor, men även kunder som är en närvarande del av vår användarstyrda verksamhet. Varje år har vi 3 000 besök från kunder som deltar i möten, seminarier, workshops och användartester.

Våra medarbetare tar ofta initiativ till roliga aktiviteter på luncher och efter jobbet. Vad sägs om fredagsquiz, lunchyoga, picknick eller onlinespel?

Värderingar

Vi sätter värde på våra värdeord. Att skapa en kultur att trivas i är inget som händer bara för att det står i ett dokument. Det viktiga är vad vi säger, gör och hur vi agerar till vardags – walk the talk helt enkelt. Vårt värderingsarbete drivs därför aktivt och tvärfunktionellt av våra medarbetare. Våra värdeord är: Transformerande, Taggade, Tillsammans och Kundvärde.

Varför GS1?

En engagerande kultur

Att jobba med engagerade, härliga kollegor toppar listan när vi tar tempen på medarbetarna varje år. Vi jobbar aktivt med vårt kulturarbete och erbjuder en arbetsplats med högt engagemang, där vi har roligt tillsammans, får göra det vi är bra på i en tillåtande miljö.

Global organisation

Över 13 000 kunder i Sverige behöver vår hjälp och expertis för att använda våra standarder och tjänster, men vi har även GS1-kollegor som vi samarbetar med i 115 länder. GS1 Sweden erbjuder utmanande roller med utrymme till utveckling och möjlighet att delta i internationella projekt.

Förmåner

Hos oss ska du ha det bra, hålla länge och vilja stanna kvar. Därför erbjuder vi våra anställda förmånlig tjänstepension, generöst friskvårdsbidrag, flexibel arbetstid, ergonomi på jobbet och hälsoförsäkring.

Lediga tjänster

Vi håller ständigt utkik efter talanger. Här nedan hittar du våra lediga tjänster. Ser du något som verkar passa dig? Skicka i så fall din ansökan så snart som möjligt.

I våra processer samarbetar vi med en rekryteringspartner som svarar på frågor om utannonserade tjänster. Du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan till vår HR-avdelning.

TjänstAvdelningSista ansökningsdatumSök
Advisor TraceabilityProduct2021-10-20Sök tjänsten
Technical Advisor Data SharingProduct2021-10-20 Sök tjänsten
Digital Marketing SpecialistCommunication 2021-10-18Sök tjänsten

Skicka en spontanansökan

Känns GS1 som det rätta för dig? Vi är ständigt på jakt efter nya talanger så skicka gärna en ansökan till oss.

Ansök