Rutiner i samband med covid-19

På den här sidan hittar du senaste informationen om GS1 Swedens rutiner och insatser relaterade till coronapandemin.

Utbrottet av covid-19 innebär en del organisatoriska och driftrelaterade utmaningar för oss alla. GS1 Sweden planerar dagligen för att kunna hålla en så hög servicenivå som möjligt för dig och din verksamhet samtidigt som vi noggrant följer information och riktlinjer från Folkhälsomyndigheten.

Omställningen kan innebära konsekvenser för din verksamhet och vi vill därför löpande informera dig om våra rutiner.

Insatser, rutiner och servicenivå


Möten

GS1 Sweden är tillgängliga, men begränsar fysiska möten till ett minimum till förmån för digitala möten. Vid möten följer vi myndigheters rekommendationer för distans- och handhygien.


Tillgänglighet

Personal hos GS1 Sweden arbetar på distans och finns i begränsad kapacitet på kontoret. Personal för fotoproduktion och kvalitetssäkring finns på plats i Hammarby Sjöstad.


Utbildningar

Klassrumsträning ersätts av online webinars under coronautbrottet. Gå till vår kurssida och validoo.se för att hitta aktuella kurser och seminarier.


Kundservice

GS1 Swedens Kundservice håller så snabba svarstider som möjligt, men tillgänglighet kan komma att påverkas. I nuläget håller vi ordinarie servicenivå.


Fotoproduktion

I semestertider är studion något lägre bemannade, men du kan självklart fotografera hos oss även under sommaren. Vi har ordinarie öppettider för bud till till vår lokal på Hammarby Fabriksväg 29-31 under hela sommaren.

För att garantera en ordinarie ledtid på en fotoorder (5-10 arbetsdagar) under vecka 30-31 behöver fotografering bokas via offert@gs1.se. Vi stänger Produktfotografering Express under vecka 30-31. https://validoo.se/fotostudio/

Vi håller samtliga ledtider för fotografering av produkter och CGI-produktion (Computer Generated Imagery).

Ledtider

Fotografering: Max 10 arbetsdagar.

Fotografering EXPRESS: Inom 48 timmar. 

CGI och specialuppdrag: Vi håller ordinarie ledtider för löpande beställningar.


BarcodeCheck

Vi har för närvarande ingen möjlighet att erbjuda tjänsten BarcodeCheck.

Kvalitetssäkring

Kvalitetssäkring Bild och Kvalitetssäkring Artikelinformation följer ordinarie ledtider. Vi har ordinarie öppettider för bud till vår lokal på Hammarby Fabriksväg 29-31.

Vi håller samtliga ledtider för kvalitetssäkring av bild och artikelinformation.

Ledtider

Datakvalitet: Max 5 arbetsdagar.

Streckkodskvalitet: Max 5 arbetsdagar.

Kvalitetssäkring Artikelinformation EXPRESS: Inom 24 timmar.

BILD och Kvalitetssäkring PLUS: Max 5 arbetsdagar.


Bud till fotostudion

Vi tar just nu inte emot bud eller kunder i våra lokaler i Hammarby Sjöstad. Besökare ombeds att ringa på dörren och lämna det fysiska varuprovet utanför dörren.